За нас


Фирма “Локатор-К” ООД е основана в град София през 1990 година. Основател е инж. Милчо Даков, бивш ръководител на единственото държавно звено за внос, поддръжка и обучение на специалисти в областта на кабелоизмервателната и кабелоизпитателна техника за откриване на повреди в силови кабелни линии. Използвайки богатият (над 25 години) опит на своя създател, първоначално дружеството осигурява комплексни решения изключително за нуждите на специалистите в областта. С цел по-пълното задоволяване потребностите на своите клиенти, с течение на годините фирмата разширява продуктовата си гама и понастоящем предлага пълна гама контролно-измервателна апаратура и решения с приложение в областите Енергетика, Водоснабдяване, Тежка Промишленост, Производство на Машини, Електрически Устройства и Компоненти, Метрология, Производствен Контрол, Енергийна Ефективност, Работна Безопасност, Контрол на Околната Среда, Строителство, Отбрана и други.

Благодарение на всички Вас, нашите уважавани клиенти и партньори, ние успяхме да изградим имидж на надежден доставчик при който работният цикъл не приключва само с продажбата на желаното оборудване. Стремили сме се и продължаваме да се стремим да оказваме своевременна подкрепа при отстраняване на евентуално възникнали неизправности в нашия сервизен център, в сервизните центрове на нашите партньори или на място при Вас. Специалистите ни с готовност ще Ви консултират при избора на подходящото за нуждите Ви оборудване. Обективният Ви избор ще бъде гарантиран, както от нашите познания и дългогодишен опит, така и от детайлната ни осведоменост по отношение преимуществата и недостатъците на продуктите на нашите партньори и конкуренти, чиято поддръжка Вие традиционно поверявате на нас.

Освен гаранционно и извън гаранционно поддържане на Вашите апарати ние предлагаме:

  • Абонаментни планове за обслужване на апаратурата на място при Вас или в сервизния център на фирмата;
  • Консултации за модернизиране и усъвършенстване на наличното Ви оборудване;
  • Инженеринг, изграждане и асемблиране на цялостни контролно-измервателни лаборатории и измервателни системи;
  • Организиране на курсове с цел повишаване подготовката на експлоатиращия персонал;

Чрез нас Ваши партньори ще бъдат световно известни производители на специализирано оборудване, утвърдени в международен мащаб.

Стремим се да сме постоянно в крак с новостите в областта и при нас винаги можете да откриете най-добрите решения на най-добрите цени.

Вашите въпроси, критики и препоръки са високо ценени, тъй като именно те са нашият ориентир към Вашите потребности и ключ към по-доброто Ви обслужване!

Искрено Ваши,

“Локатор-К” ООД