AS-UCP пудра

Арт. номер: Avene-Slovenia, ASonic
Не е в наличност
Цените са БЕЗ ДДС

Универсалният ултразвуков почистващ прах ASonic е специално формулиран повърхностно активен почистващ препарат за бързо отстраняване на остатъци, който може да се изплакне напълно след измиване. Той постига своята ефективност чрез високото си pH и специалните повърхностно активни съставки.

Професионална почистваща пудра

Прахът AS-UCP е подходящ за продължително накисване на части, инструменти, инструменти и стъклария, както и по-дълги периоди на почистване в ултразвуков почистващ препарат.

Премахва замърсявания като:

Мръсотия, мазнини, масла, полепнала или засъхнала кръв, остатъци от тъкани…

Безопасен за използване върху:

Механични части, инструменти, хирургически инструменти, стъклени изделия и други твърди повърхности.

Подготовка и използване

Разтворете 1 разтворимо саше в 5 L топла вода. Работната температура е 50°C (може да използвате 20°C – 70°C). Разбъркайте добре. Потопете артикулите и оставете да киснат поне пет минути. Изплакнете обилно, преди да оставите да изсъхнат. За много силно замърсени предмети може да се използва 1 саше в 1 л вода. Неизползваният разтвор от препарата може да се съхранява 7 дни. Ако се съхранява студен, може да се наложи загряване, за да се получи бистър разтвор. Ако се използва разтворът, изхвърлете след 24 часа. Универсалният почистващ разтвор на ASonic е без мирис и цветът е малко вероятно да изчезне. Дори ако цветът изчезне, препаратът остава активно почистващо средство.

Изплакването е съществена част от процеса на почистване. След като мръсотията се премахне от почистваните повърхности, тя трябва да се измие, за да се избегне повторно отлагане. При замърсяване с радиация може да са необходими до пет изплаквания. Всяко бяло отлагане показва, че е имало недостатъчно изплакване преди сушене или че водата за изплакване се нуждае от омекотяване. Белият налеп вероятно е смес от неразтворими калциеви сапуни и соли.

Този концентрат е безопасен за употреба върху много материали, въпреки че препоръчваме да тествате всички ултразвукови почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди, или да се свържете с нас за допълнителна информация.

Повече информация

Универсалният почистващ прах ASonic е особено подходящ за използване с ултразвукови почистващи уреди, тъй като повърхностното напрежение, задържащо замърсявания по повърхностите, е намалено. Подходящ е за продължително накисване на части, прибори, инструменти и стъклени изделия. Някои меки метали, като алуминий и цинк, могат да се гравират. Не препоръчваме използването на универсален прах за почистване ASonic в автоматични миялни машини.

Универсалният прах за почистване ASonic не е дезинфектант. Той просто премахва остатъците, които могат да съдържат микроорганизми, от твърдите повърхности. Универсалният прах за почистване на ASonic премахва замърсяванията и се отмива напълно, като по този начин оставя инструментите почистени и готови за стерилизация.

По подробна информация може да видите от следния линк:

https://ultrazvukovivani.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/as-ucp/

ASonicENGcataloglow.... PDF, 2039 KB Свали
ASONIC-cleaning conc... PDF, 1538.2 KB Свали
AS-Detergents EN 202... PDF, 63.4 KB Свали