AS-ENZ

AS-ENZ

Арт. номер: Avene-Slovenia, ASonic
Не е в наличност
Цена и Доставка
Попълнете формата по-долу, за да изпратим оферта за цена и доставка или се обадете на някои от следните телфони:

Ензимният концентрат за ултразвуково почистване на органични остатъци е ph-неутрален силен концентрат. Поради специфичната си формула този концентрат е идеален за лекарски практики, хирургии, студия за пиърсинг на тялото, лаборатории и практики, където са необходими чисти инструменти.

Професионален почистващ концентрат

Почистващият концентрат AS-ENZ е идеален за предварително почистване на замърсено хирургично и стоматологично оборудване в подготовка за дезинфекция и стерилизация. Ензимният концентрат е подходящ за използване в ултразвукови почистващи машини и за ръчно почистване.

Премахва замърсявания като:

Остатъци от протеини, засъхнала кръв, телесни течности и други органични вещества…

Безопасен за използване върху:

Ендоскопи, хирургически инструменти, анестезиологично оборудване и всякакви съдове, замърсени с биоопасни материали.

Почистващият концентрат не е корозивен и има нежно действие за деликатното оборудване. Мощен разтворим агент с пълна възможност за изплакване и биоразградим – без рискове за околната среда или здравето.

Идеален за предварително почистване на замърсено оборудване в подготовка за дезинфекция и стерилизация. Ензимният концентрат е подходящ за използване в ултразвукови почистващи машини и за ръчно почистване.

Смесете ултразвуков почистващ концентрат с дестилирана вода в съотношение 2-4 ml концентрат към 1000 ml вода. Препоръчителната работна температура за почистващ разтвор в резервоара на ултразвуковия почистващ уред е между 20 – 70°C (в идеалния случай 38°C). Изплакнете всички артикули с чиста вода след ултразвуково почистване. Сменяйте редовно почистващия разтвор в ултразвуковия почистващ уред, когато се замърси. За най-ефективно почистване, накиснете хирургичното и друго оборудване в разтвор възможно най-скоро след употреба. След накисване извършете ултразвуково почистване и след това стерилизирайте инструментите и оборудването.

Този концентрат е безопасен за използване върху много материали, въпреки че препоръчваме да тествате всички ултразвукови почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди, или да се свържете с нас за допълнителна информация.

Почиствайте без компромиси с ултразвуков почистващ концентрат, създаден да отговори на уникалните предизвикателства на търговското почистване.

Освен ултразвуковата мощност, температурата и времето за обработка, за постигане на оптимални резултати от ултразвуковото почистване са необходими и особено балансирани почистващи концентрати. ASonic предлага широк асортимент от подходящи ниско пенливи почистващи концентрати. Всички концентрати за ултразвуково почистване ASonic са специално разработени за ултразвуково приложение. Със своите свойства, които подпомагат кавитацията, почистващите концентрати подобряват процеса на почистване и същевременно са щадящи към материала.

Вече е по-лесно от всякога да контролирате разходите си за почистване, като същевременно увеличавате максимално ефективността на работата си с концентрати на ASonic. Концентратите са формулирани да почистват най-трудните замърсявания, като същевременно правят работата ви по почистването по-ефективна. Използването на концентрати значително съкращава времето за почистване. Характеристиките им, свързани с подобряването на кавитацията и предпазването на материалите, позволяват максимален ефект от ултразвуковото почистване.

Описание на процеса на почистване

Ултразвуковите почистващи уреди използват висока честота, насочена във водна вана, а работата на ултразвука произвежда малки мехурчета. Мехурчетата се разпространяват в течността и когато достигнат повърхността на предмета, те се пукват, освобождавайки енергия, която премахва замърсяванията по повърхността (дори в каналчета, дупки, прорези и всички други трудно достъпни места).

Внимателно поставете кошницата с артикули в ултразвуковия почистващ уред. Напълнете резервоара със смес от дестилирана вода и почистващ концентрат в желаното съотношение. Потопете изцяло в разтвора артикулите за почистване. Задайте желаната температура на почистване и активирайте нагревателя на резервоара. Изчакайте течността в резервоара да достигне зададената температура и след това настройте ултразвуков таймер в съответствие с изискванията на процеса на почистване, в зависимост от вида и степента на замърсяване на почиствания артикул. След като почистването приключи, изчакайте течността да се охлади и след това внимателно извадете кошницата с артикулите. Изплакнете ги с чиста вода. Сменяйте редовно съдържанието на ваната, когато разтворът се замърси.

По подробна информация може да видите от следния линк:

https://ultrazvukovivani.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/as-enz/

 

ASonicENGcataloglow.... PDF, 2039 KB Свали
ASONIC-cleaning conc... PDF, 1538.2 KB Свали
AS-Detergents EN 202... PDF, 63.4 KB Свали