AS-MLP

AS-MLP

Арт. номер: Avene-Slovenia, ASonic
Наличен
Цените са БЕЗ ДДС

Универсалният ултразвуков почистващ концентрат е силен нискоалкален концентрат. Поради силната си формула този концентрат е чудесен за премахване на мръсотия и окисляване или други петна. Концентратите за ултразвуково почистване ASonic са предназначени не само за професионална/промишлена употреба, но и за любители.

Добавете концентрата към вода в съотношение 2%. Оптималната температура е между 40 – 60°C, започва да работи при ниски температури. За най-добри резултати добавете малка доза от концентрата за всеки допълнителен цикъл на почистване.

Този концентрат е безопасен за употреба върху много материали, въпреки че препоръчваме да тествате всички ултразвукови почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди, или да се свържете с нас за допълнителна информация.

Почиствайте без компромиси с ултразвуков почистващ концентрат, създаден да отговори на уникалните предизвикателства на търговското почистване.

Освен ултразвуковата мощност, температурата и времето за обработка, за постигане на оптимални резултати от ултразвуковото почистване са необходими и особено балансирани почистващи концентрати. ASonic предлага широк асортимент от подходящи ниско пенливи почистващи концентрати. Всички концентрати за ултразвуково почистване ASonic са специално разработени за ултразвуково приложение. Със своите свойства, които подпомагат кавитацията, почистващите концентрати подобряват процеса на почистване и същевременно са щадящи към материала.

Вече е по-лесно от всякога да контролирате разходите си за почистване, като същевременно увеличавате максимално ефективността на работата си с концентрати на ASonic. Концентратите са формулирани да почистват най-трудните замърсявания, като същевременно правят работата ви по почистването по-ефективна. Използването на концентрати значително съкращава времето за почистване. Характеристиките им, свързани с подобряването на кавитацията и предпазването на материалите, позволяват максимален ефект от ултразвуковото почистване.

Описание на процеса на почистване

Ултразвуковите почистващи уреди използват висока честота, насочена във водна вана, а работата на ултразвука произвежда малки мехурчета. Мехурчетата се разпространяват в течността и когато достигнат повърхността на предмета, те се пукват, освобождавайки енергия, която премахва замърсяванията по повърхността (дори в каналчета, дупки, прорези и всички други трудно достъпни места).

Внимателно поставете кошницата с артикули в ултразвуковия почистващ уред. Напълнете резервоара със смес от дестилирана вода и почистващ концентрат в желаното съотношение. Потопете изцяло в разтвора артикулите за почистване. Задайте желаната температура на почистване и активирайте нагревателя на резервоара. Изчакайте течността в резервоара да достигне зададената температура и след това настройте ултразвуков таймер в съответствие с изискванията на процеса на почистване, в зависимост от вида и степента на замърсяване на почиствания артикул. След като почистването приключи, изчакайте течността да се охлади и след това внимателно извадете кошницата с артикулите. Изплакнете ги с чиста вода. Сменяйте редовно съдържанието на ваната, когато разтворът се замърси.

По подробна информация може да видите от следния линк:

https://ultrazvukovivani.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/as-mlp/

ASonicENGcataloglow.... PDF, 2039 KB Свали
ASONIC-cleaning conc... PDF, 1538.2 KB Свали
AS-Detergents EN 202... PDF, 63.4 KB Свали